روش کار با پلی ژل
آموزش کاشت ناخن با ژل
کاشت ناخن با ژل به علت نداشتن بوی نامناسب از جمله کاشت های پرطرفدار جدید می باشد. در این نوع کاشت ناخن شما می توانید از انواع ژل که به صورت پلی ژل و ژل کاسه ای استفاده کنید. لمینیت ناخن هم می تواند زیر مجموعه ای از کاشت ناخن ژل محسوب شود.پلی ژل نوعی از ژل است که به صورت تیوپی و کاسه ای در رنگ های مختلف (کریستالی-هلویی-نود-میلکی-بنفش و…) در بازار یافت می شود.در واقع این نوع کاشت به عنوان تقویت کننده ناخن مورد استفاده قرار می گیرد و می تواند دوامی معادل ناخن های پودری برای شما فراهم آورد. ضمن اینکه خاصیت انعطاف پذیری ناخن های ژلهای را نیز برای شما به همراه دارد. بنابراین زمانی که کاشت ناخن با پلی ژل را انجام می دهید، دو روش کاشت ناخن ژله ای و آکریلیک را با هم ترکیب کرده اید.
مراحل انجام کاشت ناخن با پلی ژل
مرحله ی1:
مانیکور روسی و بسترسازی اصولی
مرحله ی2:
تیپ گذاری یا استفاده از فرمر یا قالب و پینچر
مرحله ی3:
مواد گذاری اصولی پلی ژل یا بیلدر طبق ویدیوهای آموزشی دیواین
نکات مهم
استفاده از مواد ضد قارچ در همه متد های کاشت ناخن ضروری می باشد.که میتوانید از کلینزر نیز استفاده نمایید تفاوتی ندارند و کارایی آنها به یک صورت میباشد.
دورگیری و کات کوتیکول ها باید با دقت بالایی انجام شود تا از تشکیل حباب هوا و بلند شدن مواد در انتهای ناخن و زخم شدن پوست مشتری جلوگیری شود.
دقت کنید صدف ناخن عاری از هرگونه آلودگی و چربی باشد.
قبل از انجام کاشت ناخن ژل بررسی کنید که بستر ناخن برای این کار مناسب باشد.
در نظر داشته باشید که اگر با تمرین و دقت بالا به مهارت در این نوع کاشت ناخن برسید می توانید در زمان کوتاهتری یک کاشت ناخن زیبا انجام دهید.
این نوع کاشت ناخن نیاز به سوهان کشی زیاد ندارد و اگر با تکنیک کاشت ناخن قالبی انجام شود زمان مواد گذاری هم کوتاه تر خواهد بود.
امیدواریم این مقاله برای شما مفید بوده باشد، دیواین بیوتی را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.
ابزارها و مواد لازم برای کاشت پلی ژل
- پوشر ناخن (عقب زن)
- سوهان برقی
- قلموی مناسب
- قیچی مانیکور
- پینچر
- انواع سوهان(دستی، کاجی دورگیر، کاغذی نرم، مانیکور اشکی و…)
- کلینزر یا الکل سفید
- دستمال مرطوب بدون پرز یا پد
- دستگاه UV
- فرمر